Dinsdagavond 20 november staat, op uitnodiging van HofConnect, technisch directeur Maurits Hendriks van TeamNL op het podium van Grand Café de Kroon in Markelo. In het dagelijks leven vertegenwoordigt hij hét sportteam van Nederland met daarin de allerbeste sporters die we zien op EK’s, WK’s, Olympische- en Paralympische Spelen. Eén sportteam, één ambitie; de allerbeste van de wereld zijn!’ Het programma van HofConnect begint om 20.00 uur in Grand Café de Kroon aan de Taets van Amerongenstraat 15, hartje Markelo (zaal open vanaf 19.30). Na het interactieve optreden van Hendriks, volgt een informele netwerkborrel.

Omgaan met veranderingen

Wie even googled op zijn naam, leert dat Hendriks hoogte- maar zeker ook dieptepunten kende in zijn carrière tot nu toe. Hij kreeg forse kritiek op keuzes die maakte tijdens het ‘dirigeren van de Nederlandse topsport’, maar boekte ook lof voor de manier waarop hij positief terugkwam. “Hendriks gaat het met ons als ondernemers hebben over ‘omgaan met veranderingen’. Veranderen en steeds weer aanpassen is een onderwerp waarmee sporters, maar ook wij als ondernemers, zeer regelmatig geconfronteerd worden”, zo weet Ernest Nijkamp als voorzitter van het jubilerende HofConnect. “We zijn trots dat we Maurits Hendriks dinsdag mogen ontvangen in Markelo.”

Inspiratie opdoen en verbinden

Het is een uitdaging om eens per jaar, een écht, goede spreker naar de Hof te halen. Toch denk ik dat we hier, ook na vijf jaar HofConnect, wederom in geslaagd zijn’, aldus Ernest Nijkamp. ‘Het belooft een boeiende avond te worden. Een avond waar we samen inspiratie opdoen, maar waar ook voldoende tijd en ruimte overblijft om nader kennis te maken met elkaar. En dat is nog steeds het voornaamste doel van HofConnect: ondernemers, waar dan ook gevestigd in de Hof, bij elkaar brengen. Door elkaar te spreken, ontstaan verbindingen en werken we aan een sterker
ondernemersklimaat in de regio.” Nijkamp benadrukt dan ook dat alle ‘Hof-ondernemers’ van harte welkom zijn.

Programma dinsdagavond 20 november:

19.30 uur | ontvangst met koffie en thee
20.00 uur | opening programma ….
| Interactieve presentatie Maurits Hendriks, technisch directeur TeamNL
21.30 uur | netwerkborrel

Aanmelden kan via de ondernemersvereniging in de eigen kern of via de website www.hofconnect.nl.

Locatie: Grand café De Kroon , Teats van Amerongenstraat 15 te Markelo
HofConnect maakt onderdeel uit van het Ondernemersplatform Hof van Twente. Ze organiseert jaarlijks een avond rond een actueel thema. De avond wordt mede mogelijk gemaakt door Ondernemersplatform Hof van Twente (OPHvT), Rabobank en Gemeente Hof van Twente.