ZZP Hof van Twente

ZZP Hof van Twente

ZZP Hof van Twente is een bundeling van ZZP-ers die gevestigd zijn in deze gemeente en die zich via deze website gezamenlijk presenteren en profileren. Zo zijn we voor jou beter te vinden, zowel als groep, per sector als individueel. Door het jaar heen komen deze ZZP-ers enkele keren bij elkaar om te netwerken, kennis te halen en expertise te delen. Ook ZZP-ers die hun werkgebied hebben in de Hof van Twente zijn van harte welkom bij ons netwerk.

Werkgroep ZZP HvT

ZZP Hof van Twente heeft een directe link met ZZP Nederland, ROZ, HofMarketing en gemeente Hof van Twente maar ook met de zes ondernemersverenigingen in de Hof. Vanuit elke kern is dan ook één ZZP-er vertegenwoordigd in de werkgroep ZZP HvT. Dit zijn:

Waarom bundeling van ZZP-ers

Zelfstandigen Zonder Personeel (ZZP-ers) en Zelfstandig Professionals (ZP-ers) kiezen bewust voor het ondernemerschap. Het zijn vaak duizendpoten met één specialisme. Ze zijn gepassioneerd in het uitoefenen van hun vakmanschap, ambacht, kennisoverdracht of begeleiding. Steeds vaker weten ze elkaar te vinden en werken ze samen als ZZP-ers voor een zelfde opdrachtgever. ZZP Hof van Twente werkt mee aan profilering (presentatie, naamsbekendheid) van ZZP-ers maar ook aan vindbaarheid (gezamenlijke en eigen website) en professionalisering (netwerk- en kennisavonden).

Enkele voordelen van het inhuren van een ZZP-er:

  • Zeer gepassioneerd en gemotiveerd in dat waar hij/zij goed in is.
  • Geen negen tot vijf mentaliteit. In goed overleg staat menig ZZP-er ook ’s avonds of in het weekend voor je klaar.
  • Korte lijnen. Je spreekt rechtstreek af met de uitvoerder van je opdracht hoe je wilt dat hij/zij jouw wensen uitvoert.
  • Extra aandacht en uitstekende service na elke opdracht. Mede omdat hij/zij zich bewust is van de gewenste, positieve mond tot mond reclame.
  • Geen dure kantoor- of andere overheadkosten. Vaak zie je dat terug in een aantrekkelijk uurtarief.

Lees meer over het ontstaan en de voortgang van ZZP Hof van Twente onder Nieuws. Heb je nog vragen over ZZP Hof van Twente, neem dan Contact met ons op. We maken graag tijd voor je vrij.