Kandidaat-notaris Mr. Olle Geurts roept ’t met een brede glimlach op z’n gezicht. “Het lijkt een grap, maar ik meen het bloedserieus.” Op 27 november adviseert hij ZZP’ers tijdens een online bijeenkomst over wat verstandig en reëel is om notarieel vast te leggen. “In gewone mensentaal, ga ik graag in op vragen over samenlevingsvormen, fiscale adviezen, welke risico’s je kunt indekken, over het (levens-)testament en nog veel meer zaken waarvoor je bij de notaris moet zijn. Want geloof mij; het is een fijn gevoel voor jezelf, én voor jouw gezinsleden, om zaken op juridisch en fiscaal gebied geregeld te hebben. Dat geldt in situaties waarin het goed gaat, maar zeker ook waarin het zakelijk of persoonlijk minder gaat. Stel dat jou iets overkomt… Maak van je nabestaanden geen spoorzoekers.” Omdat corona een fysieke netwerkbijeenkomst niet toelaat, organiseert ZZP Hof van Twente deze inspirerende bijeenkomst via MS Teams. “Meld je tijdig aan en we bezorgen jou een tas aan huis met een flink stuk chocolade van Geurts en Verbeek Netwerk Notarissen. Namens ZZP Hof van Twente vind je in deze goodiebag ook andere, fijne, lokale streekproducten uit de wijngaard en van de slager. Na aanmelding via info@zzphofvantwent.nl ontvang je een uitnodiging via MS Teams waarmee je inlogt op vrijdag 27 november vanaf 16.00 uur tot 18.00 uur. Waar nodig en wenselijk, biedt Wouter Keuper van Stok-ICT daarbij technische ondersteuning. Ben je nog geen lid van ZZP Hof van Twente dan zijn de kosten voor deelname  € 25, inclusief lezing en goodiebag. Voor leden is deelname aan de bijeenkomst gratis.

Inspirerende lezing
Olle Geurts is werkzaam bij Geurts & Verbeek Netwerk Notarissen in Markelo. Na zijn studie notarieel recht aan de Rijksuniversiteit Groningen (1995) deed hij notariële ervaring op in Twente. “In de loop van de jaren heb ik mij gespecialiseerd in familierecht, erfrecht, fiscale wetgeving en vermogensplanning. En ja, mensen noemen mij een toegankelijk mens en een creatief denker. Vaak is het een voordeel dat ik op zowel juridisch als fiscaal gebied kennis en ervaring heb opgedaan. Die combinatie kom je niet zo vaak tegen, maar ondernemers doen daar graag hun voordeel mee. Ik denk écht mee met ondernemers en behoed hun voor een hoop narigheid. Dat klinkt misschien een beetje gek, maar bedenk; de kans op een scheiding na vele gelukkige jaren met je echtgenoot, is procentueel vele malen groter dan een faillissement van je bedrijf. Achteraf zeggen mensen dan: hadden we maar even de tijd genomen om vooraf goede afspraken en spelregels vast te leggen.”

Ondernemersbijeenkomst  ZZP Hof van Twente

Deze bijeenkomst wordt georganiseerd door en voor ZZP’ers die gevestigd zijn in de gemeente Hof van Twente. Als ZZP’er kom je in aanmerking voor gratis naamsvermelding op de website van ZZP Hof van Twente. Wil je lid worden dan betaal je slechts € 99 per jaar. Daarmee heb je toegang tot de thematische ondernemersbijeenkomsten (gemiddeld 4 per jaar). Daarnaast krijg je als lid extra ruimte op de website van ZZP Hof van Twente voor informatie (tekst en beeld) over jouw bedrijf. Uiteraard plaatsen we daarbij een link naar jouw eigen website. Het zorgt voor meer naamsbekendheid en je wordt beter gevonden door potentiële klanten. Dat is het resultaat van gezamenlijke investering in goede webtechniek en marketing.

Save the date in 2021
De werkgroep ZZP Hof van Twente bestaat uit vijf ZZP’ers: Karen Emma Bunte van Ermena Support (Bentelo), Tim Gerritsjans van Emcuview Solutions (Delden), Daniëlle Bruseker van Puur StruQtuur (Goor), Anneke Nijkamp van BlinkUp (Markelo) en voorzitter Ellen te Riele van Mail-me-nu.nl (Hengevelde). Namens Ondernemersloket Hof van Twente is Berryl Michel actief in de werkgroep. Locaties en verdere invulling van het programma in 2021 volgen. Houd ook de agenda in de gaten op www.zzphofvantwente.nl.