Donderdagmiddag 13 februari werd ondernemersnetwerk ZZP Hof van Twente gastvrij ontvangen door Antonie ter Hamsel, directeur van Hodes Huisvesting. Hij vertelde hoe hij persoonlijk, en met zijn bedrijf, wil bijdragen aan betere huisvesting voor mens en aarde. En dat elke dag weer! Ondertussen kwam het thema van de ZZP’ers; ‘kansen zien, pakken en benutten’, ruimschoots aan bod. Ter Harmsel vertelde over voor- en tegenspoed in z’n loopbaan, over het hebben van een beetje geluk, over omgaan met dilemma’s en met veranderingen in de markt, over gepassioneerde inzet en toehappen als het kan.

Modulair en circulair

Het in 1925 opgerichte familiebedrijf Hodes in Delden, maakte in 1960 al de keuze voor het bouwen van tijdelijke huisvesting. Tien jaar later specialiseerde het zich in elementenbouw. Enkele jaren was het bedrijf in andere handen, totdat Ter Harmsel de kans kreeg het over te nemen. In 2018 bouwde Hodes Huisvesting onder zijn regie in sneltreinvaart een bedrijfspand aan de Nieuwekampsmaten in Goor. Sinds die tijd richt het bedrijf zich volledig op modulaire en circulaire huisvesting. De ZZP’ers brachten een bezoek aan de assemblagehal en keken zich de ogen uit in een mobiele zorgkamer.

Social media zakelijk bekeken

Het tweede deel van de ZZP-bijeenkomst bestond uit zakelijk speeddaten. En zo vlak voor Valentijnsdag (donderdag 13 februari) gebeurde dit onder het genot van snoephartjes en andere hartigheden. De volgende ZZP-bijeenkomst – 14 mei 2020 – staat in het teken van zakelijk omgaan met social media. Ervaringsdeskundige ‘Ria van de Action’, komt op een aansprekende manier vertellen hoe zij dit oppakte en daar succesvol mee werd. Locatie en verdere details volgen.