In de week van de ondernemer is netwerk ZZP Hof van Twente, samen met Team Economische Zaken van deze gemeente, te gast bij René Siegerink van Use All Energy. Sinds afgelopen zomer is deze, van oorsprong Bentelose ondernemer, gevestigd in Hengelo. Use All Energy adviseert, levert, installeert en monitort PV (zonnepanelen) en PVT-systemen (een innovatief, geoctrooieerd combi paneel waarmee zowel stroom als warmte wordt geproduceerd. Zonne-energie had altijd al de interesse van René. Hij bedacht een superslim en innovatief zonnepaneel waarmee zijn eigen woning al jaren gas loos en energieleverend is. De woning wordt verwarmd, gekoeld en levert alle stroom vanuit de eigen zonnepanelen.

Van ZZP’er tot MKB’er
Tot voor enkele jaren combineerde René Siegerink zijn baan in de automatisering bij Grolsch met het opzetten van een eigen bedrijf. Hij begon als ZZP’er vanuit zijn garage bij huis. Inmiddels zijn enkele medewerkers, waaronder twee zoons, in het bedrijf werkzaam. Use All Energy is sinds afgelopen zomer gevestigd aan de Toermalijnstraat in Hengelo. Graag neemt René ons deze middag mee in zijn verhaal over de ontwikkeling van zijn eigen PVT-warmtepompsysteem, de ontwikkelingen, de toekomst en de hobbels die hij heeft moeten nemen.

Programma donderdag 16 november Use All Energy 

16.30 uur                     : Ontvangst en even gezellig bijpraten/netwerken

17.00 uur                     : Presentatie René Siegerink met rondleiding

Aansluitend                 : Netwerkborrel

18.30 uur                     : Afronding

Locatie                         : Use All Energy, Toermalijnstraat 18, 7554 TX Hengelo

Aanmelden                 : mail info@zzphofvantwente.nl   

Kennis maken met ZZP Hof van Twente
Ben je ZZP’er wil je graag eens een bijeenkomst van ZZP Hof van Twente bijwonen? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom (1e keer gratis, daarna deelname inclusief bij lidmaatschap á € 99 per jaar). Meer informatie over ons netwerk en lidmaatschap vind je op onze website www.zzphofvantwente.nl.