Beste ondernemers,

Jullie zorgen voor werkgelegenheid, leefbare centrumgebieden, een bruisend verenigingsleven en nog veel meer. Juist in deze tijd met alle coronamaatregelen zijn de uitdagingen groter dan ooit en tonen jullie je van je meest ondernemende kant. Daar zijn wij trots op! Wij zijn er voor onze ondernemers en doen dit graag zo goed mogelijk. Help ons, en jezelf, om het ondernemen in de Hof nog beter te maken door deel te nemen aan onderstaande twee onderzoeken.

Ondernemen in coronatijd

De coronamaatregelen vragen veel van ondernemers. Daar waar de ene ondernemer juist drukker is dan ooit, geldt voor de ander helaas dat men noodgedwongen de deuren tijdelijk heeft moeten sluiten. Hoe gaat het met je in deze coronatijd? 

Met de enquête hopen wij een beter zicht te krijgen op de situatie van ondernemers en hoe er hulp geboden kan worden. Dat varieert van een luisterend oor bieden, vrijblijvend advies geven over (financiële) mogelijkheden of hulp bij doorontwikkeling van het bedrijf, omscholing of bedrijfsbeëindiging.

Meedoen aan dit onderzoek kost twee tot vijf minuten van je tijd. De antwoorden worden vertrouwelijk behandeld.

Start onderzoek ”Ondernemen in coronatijd”

MKB-vriendelijkste gemeente

Als gemeente Hof van Twente zijn we er voor onze ondernemers. Ten minste, daar gaan we voor. Jij, als ondernemer, bent degene die beoordeelt of we dat inderdaad op een goede manier doen en wat we beter anders aan kunnen pakken. Ervaar je genoeg ruimte om te ondernemen zoals dat bij jouw bedrijf past? Wordt er op een goede manier met je meegedacht?

Jouw antwoorden geven de inzichten die we nodig hebben om bij te dragen aan een gemeente waarin je prettig en succesvol kunt blijven ondernemen. Tegelijkertijd doen we mee aan de verkiezing van de ‘MKB-vriendelijkste gemeente van Nederland.’ Een titel die Hof van Twente uiteraard graag wil dragen.

Meedoen aan dit onderzoek kost vijf minuten van je tijd. De antwoorden worden vertrouwelijk behandeld.

Start onderzoek ”MKB-vriendelijkste gemeente’

Ondernemersloket Hof van Twente

Heb je vragen over de ondernemersonderzoeken? Neem dan contact op met Berryl Michel, accountmanager Bedrijven van Gemeente Hof van Twente.

Meer informatie via hofvantwente.nl/ondernemersonderzoeken

Berryl Michel
06-1938 4489
ondernemersloket@hofvantwente.nl