Directeur Antonie ter Harmsel van Hodes Huisvesting ontvangt ZZP Hof van Twente

Op donderdagmiddag 13 februari is ondernemersnetwerk ZZP Hof van Twente te gast bij Hodes
Huisvesting in Goor. Antonie ter Harmsel deelt graag zijn kennis en ervaring met hen op het gebied van kansen zien in het ondernemerschap, om ze vervolgens aan te grijpen en er een succes van te maken.

“Succes komt niet vanzelf, je moet er wel wat voor doen natuurlijk. Een beetje lef hebben en
doorzettingsvermogen tonen, zijn al mooie eigenschappen. Maar ook het verzamelen van de juiste
mensen om je heen is essentieel. Op basis van mijn ervaring vertel ik graag meer hierover aan de ZZP’ers die hiervoor openstaan.” Na de inspirerende woorden van Ter Harmsel gaan de ZZP’ers in de kantine van Hodes Huisvesting, zakelijk speeddaten. Om elkaar beter te leren kennen, maar ook om te kijken waar eventuele samenwerkingskansen liggen. Ben je ZZP’er, meld je dan aan voor deze bijeenkomst via info@zzphofvantwente.nl.

Inspiratie opdoen en netwerken tegelijk

Deelname aan deze interessante middag, waarin we leren en netwerken tegelijk, is voor leden van ZZP Hof van Twente gratis. Ben je als ZZP’er in de Hof nog geen lid, maar wil je graag kennis maken met dit netwerk? Ook dan ben je van harte welkom tegen een vergoeding van € 25 inclusief netwerkborrel (je ontvangt achteraf een factuur per mail van ZZP HvT). De bijeenkomst vindt plaats op donderdagmiddag 13 februari van 16.00 – 18.00 uur aan de Nieuwenkampsmaten 14 in Goor.

Word ook lid van ZZP Hof van Twente

Elke ZZP’er die gevestigd is in de gemeente Hof van Twente komt in aanmerking voor gratis
naamsvermelding op de website van ZZP Hof van Twente. Wil je lid worden, en ben je al aangesloten bij één van de ondernemersverenigingen in deze gemeente, dan betaal je slechts € 99 per jaar. Daarmee heb je toegang tot minimaal vier netwerkevents zoals deze. Ook plannen we in 2020 weer een werkbezoek met het college van burgemeester en wethouders. Dit na het succes van het werkbezoek bij Wonen Delden in april vorig jaar. Daarnaast krijg je als lid extra ruimte op de website van ZZP Hof van Twente voor informatie (tekst en beeld) over jouw bedrijf. Uiteraard plaatsen we daarbij een link naar jouw eigen website. Het zorgt voor meer naamsbekendheid en je wordt beter gevonden door potentiële klanten. Dat is het resultaat van gezamenlijke investering in goede webtechniek en marketing.

Save the date in 2020

De werkgroep ZZP Hof van Twente heeft in 2020 vier data geprikt. Dit zijn naast donderdagmiddag 13 februari, 14 mei, 3 september en 5 november. Locaties en verdere invulling van het programma volgen. Houd ook de agenda in de gaten op www.zzphofvantwente.nl.