Op woensdag 28 februari komt gastspreker Joost Ankersmid naar De Weijenborg in Delden. Dit op veler verzoek nadat zijn bezoek vorig jaar door ziekte niet door kon gaan. Joost Ankersmid is expert op het gebied van informatiebeveiliging en adviseert ondernemers wat zij hierin zelf kunnen doen. “Ik zie ZZP’ers die veel geld mislopen, terwijl ze de mooiste opdrachten uitvoeren voor hun klanten. Helaas komt dat vaak omdat ze de beveiliging van hun eigen online omgeving niet voor elkaar hebben. Het zijn allesdoeners die naast hun specialisme ook administratie en facturatie bijhouden. Deels doen ze dat thuis, maar ook onderweg en op locatie. Essentieel om dit veilig te doen. Ik vertel jullie graag over veel voorkomende risico’s op het gebied van informatiebeveiliging en geef praktische tips en handvatten om verlies van data, fraude en schade te voorkomen.”

Programma woensdag 28 februari ‘Hek om de cybercrimineel’

19.30 uur : ontvangst en even gezellig bijpraten/netwerken

20.00 uur : Presentatie Joost Ankersmid, expert informatiebeveiliging en eigenaar IPA Bedrijfsmanagement en ControlBee

Aansluitend : Netwerkborrel met hapjes

Locatie : Restaurant De Weijenborg, Spoorstraat 16 in Delden

Aanmelden : mail info@zzphofvantwente.nl

Kennis maken met ZZP Hof van Twente

Ben je ZZP’er wil je graag eens een bijeenkomst van ZZP Hof van Twente bijwonen? Dan ben je uiteraard ook van harte welkom (1e keer gratis, daarna deelname inclusief lidmaatschap á € 99 per jaar). Meer informatie over ons netwerk en lidmaatschap vind je op www.zzphofvantwente.nl.

Voor de agenda in 2024 (meer info volgt zsm)

  • 29 mei : Bedrijfsbezoek en ZZP-thema administratie in Goor
  • 18 september : Kookworkshop en netwerken in Hengevelde
  • 11 december : Imagocoach en lifestyle in Markelo

ZZP Hof van Twente

Als zelfstandigen weten we elkaar écht te vinden bij ZZP Hof van Twente. We delen kennis en ervaring als ondernemers en weten elkaar op basis daarvan ook te adviseren en te inspireren. Zowel online als offline, bij mooie bijeenkomsten en tijdens interessante bedrijfsbezoeken. We zien ernaar uit elkaar te ontmoeten.
De werkgroep ZZP Hof van Twente die deze bijeenkomsten voorbereidt bestaat uit vier ZZP’ers: Karen Emma Bunte (Ermena Support in Bentelo), Tim Gerritsjans (Emcuview Solutions in Delden), Daniëlle Bruseker (Puur StruQtuur in Goor) en voorzitter Ellen te Riele (Mail-me-nu.nl in Hengevelde). Heb je tips of wensen, laat het ons weten via info@zzphofvantwente.nl.