Succesvol ondernemer Ben Admiraal inspireert ZZP Hof van Twente

“Met mijn ervaring, kennis en enthousiasme wil ik anderen helpen om succesvol te ondernemen”, vertelt Ben Admiraal, voormalig directeur van Yalp. Op woensdag 8 februari komt hij naar De Zon in Goor bij ZZP Hof van Twente. Eind 2019 verkocht hij zijn bedrijf waaraan hij 20 jaar gebouwd had. “Loslaten is moeilijk”, zegt hij over die tijd. Hij besloot als ZZP’er verder te gaan, geeft masterclasses, coacht ondernemers en schreef een boek over ondernemerschap met de titel: Ikbenadmiraal. “Tijdens mijn lezing vertel ik over doelen stellen, koers houden, doorzetten, geloof en klanttevredenheid. Ook de persoonlijke mindset komt aan bod. Hoe houd je plezier in het ondernemen? Hoe blijf je scherp en flexibel? Wanneer neem je rust en hoe zorg je voor ontwikkeling en verandering?”

Ben jij ZZP’er en gevestigd in de gemeente Hof van Twente, meld je dan nu aan voor deze waardevolle middag. Stuur een link naar info@zzphofvantwente.nl. Meer informatie over ons netwerk en lidmaatschap vind je op deze website.

Programma woensdag 8 februari Ben Admiraal inspireert ZZP Hof van Twente   

16.00 uur            : ontvangst met koffie/thee

16.15 uur            : lezing Ben Admiraal over succesvol ondernemerschap

Aansluitend        : netwerkborrel met hapje en drankje

19.00 uur            : afronding

Locatie                : Grandcafé De Zon, Kerkstraat 20 in Goor

Aanmelden         : mail info@zzphofvantwente.nl
(1e keer gratis, daarna deelname inclusief bij lidmaatschap)

Vijf jaar ZZP Hof van Twente
Het is al weer vijf jaar geleden dat we besloten om ons als ZZP’ers, gevestigd in de gemeente Hof van Twente, te verenigen. In 2023 viert ZZP Hof van Twente dan ook haar eerste lustrum. Als zelfstandigen hebben we elkaar écht weten te vinden in die tijd. We delen kennis en ervaring als ondernemers en weten elkaar op basis daarvan ook te adviseren en te inspireren. Zowel online als offline, bij mooie bijeenkomsten en interessante bedrijfsbezoeken. Als werkgroep hebben we het programma voor 2023 rond. We zien ernaar uit elkaar te ontmoeten.