Woensdag 21 september vanaf 16.00 uur ontvangt projectmanager Bart Greven een groep zelfstandig ondernemers om hen ter plekke van alles te laten zien van Masterplan Op Stoom. Hij leidt ze rond over de voormalige Twentse Stoomblekerij, ofwel het TSB-terrein in Goor. Restauratie van bestaande bedrijfspanden met een rijk industrieel verleden, is in volle gang. Panden met veel ruimte voor lokale ondernemers, maar ook voor nieuwe bedrijven die zich willen vestigen op deze karakteristieke locatie. “We zijn bezig met herbestemming van de panden om ze geschikt te maken als studio, sportschool of loft in een mooie groene omgeving”, vertelt Bart Greven. Ben je ZZP’er en gevestigd in Hof van Twente, grijp dan deze kans aan en meld je aan voor de netwerkbijeenkomst op deze bijzondere locatie. Meer informatie over herontwikkeling van de voormalige Stoomblekerij vind je op www.gooropstoom.nl.

Wonen, werken en recreëren Op Stoom
De gemeente Hof van Twente kocht het TSB-terrein een paar jaar geleden aan nadat het al 20 jaar braak gelegen had. “In tussentijd waren er wel plannen met de locatie, maar deze liepen steeds weer uit op niets”, vertelt Bart Greven. Toen hij in 2016 aan de slag ging bij de gemeente Hof van Twente, had hij vooral ervaring opgedaan in de vastgoedwereld. “Ik houd me nu bezig met economische en ruimtelijke ontwikkeling, maar ook met aankoop van grond en gebiedsontwikkeling. Met commerciële partijen en ontwikkelaars zagen we reële kansen voor dit prachtige terrein midden in Goor. Zo hebben we samen met andere belanghebbenden een kansrijk en passend plan uitgewerkt. Doel is om inwoners nieuwe woningen te kunnen geven in deze prachtige omgeving. Daarnaast zorgen we voor aantrekkelijke bedrijfsruimte in de bestaande gebouwen, die cultuurhistorisch zeer de moeite waard zijn om te behouden.”

Meld je aan
Ben je als ZZP’er gevestigd in de gemeente Hof van Twente en benieuwd naar de voortgang in Op Stoom, meld je dan aan voor deze interessante netwerkbijeenkomst. Meer informatie over ZZP Hof van Twente vind je op www.zzphofvantwente.nl.   

Programma 21 september vanaf 16.00 uur bij Op Stoom, D.J. Bunschotenstraat 14 in Goor

Voor ZZP’ers (leden en gasten) gevestigd in de gemeente Hof van Twente

16.00 uur            : ontvangst met koffie/thee

Aansluitend        : rondleiding Op Stoom door Bart Greven      

18.00 uur            : Aan tafel met op het menu Saté Hawaii van Bar Bistro D’Olde Smidse

19.00 uur            : afronding  


Aanmelden: kan per direct via info@zzphofvantwente.nl