In Ondernemerscentrum De Selskap aan de Klavermaten 65 in Goor werd ruim 10 jaar geleden een bedrijfsruimte ingericht als fotostudio door fotografe Marloes Hemmelder. Maar toen zij vorig jaar besloot om de huur op te zeggen, ontstond het idee om de inrichting van fotostudio te handhaven en deze per dagdeel te verhuren aan vakgenoten, hobbyisten en bedrijven.

Professioneel ingerichte ruimte

“De fotostudio is een heerlijke ruimte waar ik jarenlang mijn opdrachtgevers, zowel particulier als zakelijk, ontving voor portret- en productfotografie”, vertelt Marloes Hemmelder. “Maar in de loop van de jaren is mijn focus vooral verschoven naar zakelijke fotografie bij bedrijven op locatie. Ik had de studio dus steeds minder nodig en de ruimte stond vaak leeg. Iets wat ik jammer vond en waardoor ik in 2019 besloot de huur op te zeggen. Ik ben heel blij met het initiatief van Robin Koops, de beheerder van dit pand, om de inrichting van de studio te handhaven en deze per dagdeel te verhuren. Een fantastisch idee, want ik weet zeker dat er meer vakgenoten zijn die soms behoefte hebben aan een professioneel ingerichte ruimte voor fotografie. Ook zelf blijf ik zeker gebruik maken van de mogelijkheid om de fotostudio te huren op momenten dat dit past bij mijn opdrachten.”

Goed bereikbaar

In Ondernemerscentrum De Selskap zijn meerdere ondernemers gevestigd en rondom het pand is voldoende gratis parkeergelegenheid. De fotostudio heeft een eigen toegangsdeur en bevindt zich op de eerste etage. De ruimte beschikt over professionele faciliteiten, waaronder draadloos netwerk, alarm en sanitaire voorzieningen. De ligging op bedrijvenpark Zenkeldamshoek is gunstig ten opzichte van de snelweg en omliggende steden als Almelo, Hengelo en Enschede. De Selskap verhuurt de fotostudio – 60m2 groot – voor € 50 excl. btw per dagdeel. Dit is inclusief achtergronden, een pantry voor koffie/thee en een werktafel. Informatie over De Selskap is te vinden op www.selskap.eu of bel 06 28485755.