Vorig jaar om deze tijd ging de vernieuwde AVG-wetgeving in. Wat betekende dit voor jou als ZZP’er? Ben je helemaal bij? Of staat het onderwerp AVG misschien nog steeds op jouw ‘to-do-list’? Ben jij ZZP’er en gevestigd in de gemeente Hof van Twente, kom dan donderdagmiddag 23 mei naar Stadscentrum Het Parochiehuis, Langestraat 78 in Delden. Karin van der Maar, AVG Twente, praat jou in ongeveer drie kwartier bij over praktische oplossingen om zo snel mogelijk helemaal bij te zijn op het gebied van privacywetgeving. Deze praktische workshop begint om 16.00 uur. Aansluitend is er tijd (tot ongeveer 18.00 uur) om kennis te maken en te netwerken met andere ZZP’ers uit de Hof.

Netwerken en leren tegelijk

Karin van der Maar, zelf ook lid van ZZP Hof van Twente, is als juridisch dienstverlener, expert in de AVG wetgeving. Ze geeft antwoord op vragen van ZZP’ers als: Wat is er met deze nieuwe regels eigenlijk veranderd voor ZZP’ers en voor het bedrijfsleven? Wat moet je als ZZP’er doen en wat gaat er gebeuren op het gebied van handhaving. Ofwel; zijn er al boetes uitgedeeld aan ZZP’ers?

Deelname aan deze interessante middag waarin we netwerken en leren tegelijk, is voor leden van ZZP Hof van Twente gratis. Ben je als ZZP’er in de Hof, nog geen lid maar wil je kennis maken met dit netwerk? Ook dan ben je van harte welkom tegen een vergoeding á € 15,-. Meld je aan via info@zzphofvantwente.nl onder vermelding van; AVG 23 mei.

Lid of gratis naamsvermelding op www.zzphofvantwente.nl

Elke ZZP’er die gevestigd is in de gemeente Hof van Twente komt in aanmerking voor gratis naamsvermelding op de website van ZZP Hof van Twente. “Wil je lid worden van ZZP Hof van Twente, dan betaal je € 150,- per jaar. Ben je al lid van een ondernemersvereniging in één van de zes kernen, dan betaal je slechts € 99,- per jaar. Daarmee heb je toegang tot de netwerkevents die we organiseren.

Ook krijg je ruimte op de website van ZZP Hof van Twente voor extra informatie (tekst en beeld) over jouw bedrijf. Uiteraard plaatsen we daarbij een link naar jouw eigen website. Het zorgt voor meer naamsbekendheid en je wordt beter gevonden door potentiële klanten. Dat is het resultaat van gezamenlijke investering in goede webtechniek en online marketing.

ZZP-netwerkevents in 2019 steeds van 16.00 -18.00 uur; eerst een spreker, daarna vrij netwerken:

  • Succesvol verlopen: 28 februari; ‘Zakelijk vloggen’ door Kelvin Vehof, Boekwerk Goor
  • 23 mei; ‘AVG 2.0’ door Karin van der Maar, Stadscentrum Het Parochiehuis Delden
  • 29 aug; ‘Flexibele arbeidsrelaties DBA’, Frank Alferink, ZZP Nederland, Het Beaufort Markelo
  • 14 november; ‘Belastingtips voor ZZP’ers’ Irma Dijkstra, bij Pierik Accountancy in Hengevelde

Kom naar ZZP Hof van Twente

Maak kennis met ZZP Hof van Twente en meld je aan voor ‘AVG 2.0’ op 23 mei in Stadscentrum Het Parochiehuis in Delden. Meer informatie over dit netwerk vind je op www.zzphofvantwente.nl.