De aantrekkingskracht van bewegend beeld. Het gemak van ‘even een filmpje kijken’ waarin snel en eenvoudig iets wordt uitgelegd… wie herkent het niet? Anno 2019 voeg je als ondernemer graag een filmpje toe aan je website en social media. In een korte, ‘zakelijke vlog’ vertellen waarmee jij je onderscheidt. Professioneel en overtuigend…Maar hoe dan? ZZP Hof van Twente organiseert voor haar leden een gratis netwerkevent op 28 februari. Potentieel leden van dit netwerk zijn van harte welkom tegen een vergoeding á € 15,-. Gastspreker is Kelvin Vehof uit Delden. Wil je erbij zijn. Meld je aan via info@zzphofvantwente.nl en kom naar Boekwerk Goor, de etage boven de bibliotheek met flexibele werkplekken en presentatieruimtes.

Aansprekende thema’s

“Eind vorig jaar, tijdens de Kick Off van ZZP Hof van Twente in de Reggehof, waren er veel enthousiaste ondernemers die aangaven behoefte te hebben aan netwerkbijeenkomsten rond onderwerpen gericht op ZZP’ers. Om elkaar te ontmoeten, ervaringen te delen, maar ook om kennis op te doen van andere professionals”, vertelt Ellen te Riele namens het ZZP-netwerk. “Daarom hebben we in januari een aantal ZZP-ers uitgenodigd om mee te denken over de thema’s en daarbij passende sprekers.

ZZP-netwerkevents in 2019 steeds van 16.00 -18.00 uur; eerst een spreker, daarna vrij netwerken:

    • 28 februari; ‘Zakelijk vloggen’ door Kelvin Vehof, Boekwerk Goor
    • 23 mei; ‘AVG 2.0’ door Karin van der Maar, Stadscentrum Het Parochiehuis Delden
    • 29 aug; ‘Flexibele arbeidsrelaties DBA’, Frank Alfrink, ZZP Nederland, Het Beaufort Markelo
    • 14 november; Belastingtips voor ZZP’ers’ Irma Dijkstra, bij Pierik Accountancy in Hengevelde

Lid of gratis naamsvermelding

Elke ZZP’er die gevestigd is in de gemeente Hof van Twente komt in aanmerking voor gratis naamsvermelding op de website van ZZP Hof van Twente. “Wil je lid worden van ZZP Hof van
Twente, dan betaal je € 150,- per jaar. Ben je al lid van een ondernemersvereniging in één van de zes kernen, dan betaal je slechts € 99,- per jaar. Daarmee heb je toegang tot de netwerkevents die we organiseren. Ook krijg je ruimte op de website van ZZP Hof van Twente voor extra informatie (tekst en beeld) over jouw bedrijf. Uiteraard plaatsen we daarbij een link naar jouw eigen website. Het zorgt voor meer naamsbekendheid en je wordt beter gevonden door potentiële klanten. Dat is het resultaat van gezamenlijke investering in goede webtechniek en online marketing.

Kom 28 februari
Maak kennis met ZZP Hof van Twente en meld je aan voor ‘Zakelijk vloggen’ op 28 februari in Boekwerk Goor.